Undersøgelse og Behandlingsplan

Ved første konsultation er der fokus på at lave en grundig undersøgelse og derfor anbefaler jeg at man booker en times konsultation. Dette involverer en samtale om dit problem og baggrunden for problemets opståen – og mulige faktorer der kan have indflydelse på dit nuværende problem. F.eks. hvordan dine hverdagsbelastninger er, hvilke aktiviteter du foretager dig og om du har tidligere skader eller andre sygdomme.

Ligeledes er det vigtigt for dit forløb, at vi finder frem til dine mål og forventninger til behandlingen.

Selve undersøgelsen har til formål at finde frem til, hvor dine symptomer kommer fra, og hvordan din funktion er påvirket. Kroppen undersøges specifikt og som en helhed, så der skabes et helhedsindtryk af, hvorfor din belastning er opstået og måske vedligeholdes.

Som afslutning på første konsultation laver vi sammen en plan for behandling der tager udgangspunkt i netop dit problem, dine muligheder og dine behov.

Typisk indeholder første konsultation også en opstart på behandling, evt. øvelser og vejledning.

Som en del af behandlingen tilbyder jeg særlige behandlingsmetoder og tilgange, som er en del af muskuloskeletal fysioterapi (manuel terapi) – herunder bl.a.:

  • Specifikke manuelle teknikker (til led, muskler, bindevæv, nervevæv).
  • Specifikke øvelser til dig og dit problem.
  • Information, samtale og vejledning (forståelse af problemet, smertemekanismer, faktorer der kan vedligeholde eller mindske problemet, muligheder for håndtering og smertehåndtering, forebyggelses- og behandlingsmuligheder m.m.)

Udover ovenstående kan jeg tilbyde nogle specifikke behandlingsmuligheder til patienter med bl.a. smerter i kæbeled, kæbesmerter og spændinger i kæben, smerter i tænderne, smerter i tyggemusklerne, ansigtssmerter, synkebesvær, hovedpine og svimmelhed med udgangspunkt i min specialiserede uddannelse Cranio Facial Terapi som har afsæt i den muskuloskeletale tilgang (IKKE sammenligelig med Kranio sakral terapi)

Behandlingen vil bestå af et samarbejde mellem patienten og mig, så opsætning af målsætninger er realistiske og giver mening og værdi for den enkelte patient. Fokus vil bl.a. være håndtering af eget problem i form af træning, øvelser og vejledning af hverdagen.

Behandling i form af mobilisering og smertebehandling af muskler, nerver og led pga. for meget eller for lidt bevægelse samt generelle redskaber at ændre livsstil og vaner.

RING ELLER BOOK TID ONLINE