Kontakt Zerrin Sirek som er Fysioterapeut på Østerbro

Zerrin Sirek

Fysioterapeut

Jeg er fysioterapeut specialiseret i Muskuloskeletal Fysioterapi indenfor bevægeapparatet og har stor interesse og erfaring i behandling af nakke og rygbesvær, kranie, kæbeled, hovedpine, svimmelhed, ansigtssmerter.

Derudover har jeg igennem flere år behandlet patienter med kroniske smerter og har taget en masteruddannelse i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling (Aalborg Universitet, 2019).

Disse områder har jeg arbejdet med igennem mange år og har løbende viderekvalificeret mig ved videreuddannelser og deltagelse af kongresser og konferencer både nationalt og internationalt.

Udover ovenstående er blevet certificeret iMekanisk Diagnostik og behandling ad Modem McKenzie og gennemført den første del af Sportsfysioterapi uddannelsesforløb (eksamineret. Idrætsfysioterapeut).

CRAFTA Terapeut fra Cranio Fascial therapy Academy

Min interesse for ansigtssmerter gjorde at jeg valgte at uddanne mig som CRAFTA Terapeut fra Cranio Fascial therapy Academy Holland, som er en international anerkendt uddannelse.

Behandlingstilbud på dette område er sparsomt i Danmark og mange patienter ved ikke, hvor de skal henvende sig med symptomer, som fx ansigts-og kæbesmerter, kraniesmerter og svimmelhed. Derfor har jeg har et tæt samarbejde med øre-, næse- og hals-klinikker, hvor jeg ser patienterne med en fysioterapeutisk tilgang.

Derudover er jeg den eneste i Danmark som er certificeret som Crafta Terapeut.

Film som beskriver hvad en terapeut med dette speciale arbejder med.

Underviser og Superviser

Sideløbende har jeg igennem mere end ti år været underviser for dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi hvor jeg underviser færdiguddannede fysioterapeuter i diagnostisk og behandling samt superviserer deres manuelle og kommunikative færdigheder.

Jeg har også gennem flere år været tilknyttet Professionshøjskolen Metropol København som ekstern lektor, hvor jeg underviser i valgfag som hovedpine, nakkebesvær og svimmelhed.

Derudover afholder jeg eksterne kurser for øvrige faggrupper og superviserer færdiguddannede fysioterapeuter.

Videreuddannelse

Jeg har taget en mastergrad i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling (Aalborg Universitet, 2019). Uddannelsen fokuserer på behandlingen af kroniske smertepatienter og tværfagligs samarbejde i smertebehandling. Primære områder i uddannelsen er at kunne at vurdere de problemstillinger, som måtte opstå i forbindelse med smertebehandling, og at kunne opstille relevante løsningsforslag og/eller behandlingsstrategier for den individuelle patient.